Vill du lära dig bra matsvampar och samtidigt få uppleva härlig natur?

OBS! Använd inte meddelandefältet (som tydligen inte fungerar som det ska), utan maila direkt till stoltafjellan@gmail.com 👍

 

Jag håller kurser både för för dig som är nybörjare, men också för dig som redan plockar några enstaka arter, och behöver repetition och ny kunskap. 

All undervisning sker i fält, inga klassrumslektioner alltså. (Passar extra bra om det fortfarande är coronarestriktioner efter sommaren!) 

Prisuppgifter står vid varje kurstillfälle.

Vi kommer att besöka olika biotoper, alltså olika typer av natur, minst en per kursdag. Vi kommer att röra oss några enstaka mil från Lund, åt vilket håll bestäms en vecka innan kurstillfället. Ordentligt med tid läggs på genomgång av de arter vi hittar, och för frågor från er som deltar. 

Vill du delta på en av mina kurshelger gör du en intresseanmälan, till stoltafjellan@gmail.com, efter bekräftelse från mig betalar du en handpenning till Swish 123 045 28 47, märk betalningen med Handpenning, och kursdatum.

10 dagar innan kurstillfället kontaktar jag åter igen de som lagt handpenning, och senast en vecka innan kurstillfället ska resterande betalningen vara gjord till Swish 123 045 28 47, märk betalningen Avgift och kursdatum

 

Dela den här sidan