En fot i skogen, en fot i köket, matsvamp och svampmat i fokus!


Kursdeltagares feedback

Hej Helena, Hoppas att det är bra med dig! Här kommer min feedback för kursen. Detta var helt enkelt det roligaste och mest givande jag har gjort på länge! En otroligt generös svampkurs! Med enorm entusiasm, humor och gedigna kunskaper öppnar du dörren till nya svampupplevelser.

Det är allt från dofter och arter till tillagning och förvaring. Det är nya platser och spännande överraskningar som matlagning med svamp utomhus. Allt är otroligt väl organiserat och pedagogiskt upplagt. Det känns väldigt omtänksamt och tryggt och gör att man helt och fullt kan koncentrera sig på nya svampar och vara ohämmat nyfiken.

Toppen med: - anpassat efter deltagarnas förkunskapsnivåer (fungerade fint att du förklarade kremlornas etc. kännetecken efter hand). - två dagar med olika platser med olika naturtyper. - korta turer och återsamlingar för genomgång. - extra material i form av viktiga arter som inte växte just där vi var. - smakprov av stolt fjällskivling så de som inte hittat så mycket svamp fick något gott till middagen. - praktiska demonstrationer av hur en svamptork ser ut och hur man använder torkad svamp. - tips på böcker om svamp och tillagning av svamp. - tydlig och bra information om vart vi ska och vad man behöver ta med sig. - tillgång till toalett och bord för lunch. Jättetrevligt med en lagom stor grupp svampintresserade att utbyta erfarenheter med.

Mvh S.